Android Таблет

Всеки таблет с Android Операционна Система, може да поддържа услугите на GlobalMedia. За целта е необходимо, да свалите приложението и да го инсталирате на таблета си. Ще получите достъп до безплатния пакет телевизии на Global Media.

Global Media работи с верига магазини "Зора". За промоции и иноформация относно предлаганите устройства, посетете  електронния магазин на "ЗОРА".

Свали Приложение      

Верига Магазини "Зора"      

Списък на Таблети с инсталирана услуга - Global Media IPTV

Как да стана абонат

 • 1. Избери таблет +

  Изберете Android таблет на който да получите GlobalMedia IPTV. Във верига магазини Зора се предлагат таблетите.За промоции и иноформация относно предлаганите устройства, посетете  електронния магазин на "ЗОРА".
 • 2. Изисквания за стартиране на услугата +

  1. ТВ приемник /телевизор с HDMI вход/ 2. Android ТВ Бокс 3.Достъп до Интернет -не по-малко от 20 Мбпс
 • 3. Стартиране на Услугата +

   Ако вашето устройство няма инсталирано приложение Global IPTV, може да го изтеглите от страницата ни и да го инсталирате като обикновено Андроидско приложение и вие ще получите IPTV с безплатен пакет от ТВ програми. Има устройства, които се предлагат с едномесечен промо пакет. Проверете списъка с Таблети с инсталирана услуга
 • 4. Избор на Абонаментен план +

  За да изберете Абонаментен план, трябва първо да се регистрирате. След като въведете своето устройство, Вие ще може да изберете удобен за вас абонаментен план и пакет.
 • 5. Плащане +

  Плащането става по електронен път през потребителския портал, след като: 1. имате регистрация; 2. имате регистрирано устройство; 3. избрали сте абонаментен план и пакет.
 • 1

Таблет